Alla inlägg av Adam

Årsmöte 2020

Välkommen till årsmöte för Jönköpings Styrkelyftarklubb!

När? 15/4 kl 18.00

Var? I gymmet! Vi stänger gymmet för årsmötet, så ingen träning under mötet.

Om du vill lämna in en motion skall den vara inlämnad senast 9/3 till sekreterare Oliver Luu. Vill du tycka till om klubbens framtid? Alla styrelsemedlemmar och de människor som ställer upp gör det frivilligt för vår och din skull.

Vill du sitta med i styrelsen? Kontakta Matilda eller Loa i valberedningen, vi behöver ditt engagemang! Kom till årsmötet och rösta fram styrelsen, samt var delaktig i viktiga beslut om klubbens framtid.

Välkomna!

Serie 2 i Westbo

Nu är det bestämt att serie 2 kör vi tillsammans med Westbo AK i Anderstorp lördagen den 4 april. Lista sitter uppe i gymmet, skriv upp er både som tävlande och klovare/funktionär! Det står fel datum på listan, korrekt datum är 4/4, d.v.s. lördag.

Protokoll från serie 1

Igår körde vi serie 1 i Nässjö tillsammans med Westbo AK, Waggeryd AK, Växjö AK och givetvis Nässjö AMK. Vi blev hela 14 lyftare från Jönköping så det blev en riktigt stor serieomgång med många nya lyftare. Tack för en fin tävling och kul med så många nya lyftare!

Nedan hittar ni protokoll från tävlingen, och resultaten är även uppladdade på förbundets databas http://online.styrkelyft.se/

Serie 1 i Nässjö

Nytt år, nytt gym och dags för nya tävlingar! Vi kör serie 1 den 1 februari i Nässjö, invägning kl 9 och tävlingsstart kl 11. Jag sätter upp en lista i gymmet i vanlig ordning, skriv upp er om ni vill tävla eller hjälpa till med coachning/klovning.

Resultatlistor från DM

Då var DM i Linköping avklarat! Måste säga att det var en mycket välarrangerad tävling med bra flyt, lagom stor lokal, bra publik, tydlig information och god mat. Vad mer kan man önska sig? Stort tack till arrangören och alla funktionärer och lyftare som var med i helgen! Speciellt omnämnande går till kampen mellan Samuel och Robin i klass 93, där Samuel avgjorde i sitt sista marklyft på 297,5 kg och knep guldet med endast 2,5 kg marginal. Mycket kul att se!

Nedan hittar ni alla protokoll från helgen.

Klassiskt + utrustat DM i Linköping 9-10 november

Då närmar vi oss årets sista tävling i och med serie 4. I år arrangerar Linköping DM i både klassiskt och utrustat styrkelyft helgen 9-10 november. Skriv upp er på listan i gymmet om ni vill tävla och/eller hjälpa till som funktionärer. Eftersom vi inte kunde bidra med en enda funktionär förra serien vore det bra om vi kunde komma med några funktionärer denna gången. Så kolla gärna i kalendern och se om ni har möjlighet att hjälpa till!

Serie 3 i Linköping

Då får vi hoppas att ni haft en skön sommar med mycket glass och grill!

Vi drar igång hösten med serie 3 som vi kör tillsammans med Linköping den 14:e september. Mer detaljer kommer senare, men ni som vill vara med kan höra av er till mig eller skriva upp er på listan i gymmet (kommer upp på tisdag). Skriv även upp er om ni kan vara med som funktionär/klovare!