Kategoriarkiv: Övrigt

Minnestävling för Stolpen

Nästa söndag (6 mars) klockan 16 kör vi ett uppföljningsmöte angående minnestävlingen för Stolpen. Vi samlas i fiket i idrottshuset.

Alla som är intresserade är välkomna med synpunkter på hur tävlingen ska se ut. För att tävlingen ska bli så bra som möjligt vore det också bra om så många som möjligt kunde hjälpa till med exempelvis sponsorer och planering, men även hjälp som funktionär under tävlingen.

Varmt välkomna!

Senaste nytt

Jag vill börja med att be om ursäkt för att det har varit lite dåligt med uppdateringar på hemsidan på sistone, ska försöka lägga upp allt som händer och ska hända i klubben framöver. För det händer en hel del!

Först men inte minst vill vi gratulera Marie till de stora framgångarna på VM! Inte nog med att hon tog guld sin viktklass,  hon knep även samtliga delgrensguld också. Ni har säkert sett henne i media de senaste dagarna då hon varit med i både tidningar och TV. Läs mer här:

Återigen stort grattis Marie!

I helgen avgörs bänkpress-DM, denna gång arrangeras det i Linköping. Ni som ska vara med kan kolla i kansliet för att ordna samåkning.

Den 4:e oktober klockan 10.00 har vi arbetsdag nere i gymmet. Det innebär bland annat att byta klädseln på bänkar och laga annat trasigt. Ju fler vi är desto snabbare går det, skriv gärna upp er på listan nere i gymmet!

Sist men inte minst är det Styrkelyfts-DM den 1-2 november i Kalmar. De som vill vara med och tävla kan skriva upp sig på listan i gymmet eller kontakta Johan så ordnar han det.

Klovare!

Nästa vecka mellan torsdag och fredag är det dags för klassiska SM i styrkelyft och bänkpress. I år avgörs detta i Borås. Vi har blivit tillfrågade om vi kan ställa upp med ett klovarlag under torsdagen, och hittills är vi 4 som kan hjälpa till. Gruppen vi ska klova börjar klockan 10. Om någon mer kan tänka sig att hänga med vore det mycket uppskattat!

Move It!

Idag anordnade Jönköpings kommun Move It, ett tillfälle för ungdomar att prova på alla idrotter som utövas i Idrottshuset. Gymmet fylldes av ungdomar som alla fick prova på lite styrkelyft och andra övningar. Vi kan nog räkna med lite nya ansikten på ungdomsträningarna framöver!

IMG_20140524_130219