Ny hemsida!

Hej alla!

Nu är äntligen den nya hemsidan uppe. Jag vet, den ser inte ut mycket för världen just nu… men jag ska försöka att få till en lite bättre design efterhand. Tanken är att jag ska lägga upp den gamla hemsidan som en form av arkiv, och även lägga upp lite informationssidor om klubben o.s.v.

Men det som gör en hemsida intressant är ju själva innehållet, och där tror jag inte någon kan leva upp till den standard som Stolpen höll. Så för att hålla sidan levande föreslår jag att vi hjälps åt att skriva inlägg, reportage från tävlingar, filmer från gymmet och så vidare. Ni som vill hjälpa till med detta får gärna höra av sig till mig! Det är väldigt enkelt!

Tycker ni detta verkar som en bra idé? Skriv gärna en kommentar nedan om ni har några idéer!

/Adam

10 reaktioner på ”Ny hemsida!”

 1. Ser bra ut! Ser mer ut som en blogg nu dock! 😉
  Jag undrar vem man kontaktar ifall jag vill börja träna på JSK.

 2. Emil: Tack, ska dela ut lite admin-rättigheter när det börjar bli ordning på torpet.

  Alexander: Jo det kändes som att WordPress är enkelt och väl beprövat. Finns ju tillägg som gör att man kan ha forum o.s.v. om man nu vill ha det i framtiden. Vi får se vad folk säger 🙂 Du är välkommen ner på gymmet om du vill börja träna, vi är på plats klockan 17 och framåt på vardagar.

  1. Och en till övrig fråga! Behöver mina päron vara med? Med tänke på att jag bara är 16. 🙂

  2. Och finns det chans att ni är där nån gång runt 16.00? Blir lite sent annars för mig som måste åka tåg hem 🙂

   Ursäkta spammet.

 3. Jag hade gärna läst om hur framtiden ser ut för klubben. Det har varit tal om kodlås och nya lokaler, hur går det med allt? Har full förståelse om arbetet med detta hamnat efter sedan Björn tyvärr gick bort.

 4. Alexander: jag har inte 100 koll på när vi öppnar kansliet på vardagar, men officiellt öppnar vi ju kl 16 så det borde gå bra. Inga päron behövs, men gärna csn-kort om du är student och tänker köpa kort.

  Anton: rivningsarbetet av väggen in till boxningshallen har ju börjat, så snart får vi i varje fall en större lokal. Andra investeringar är jag osäker på eftersom vi fortfarande försöker få ordning på alla papper som björn lämnade efter sig. Jag lägger upp information så snart jag vet något!

 5. Esbjörn Haraldsson

  Jättekul att kunna fortsätta följa vad som händer i klubben. Reportaget från Lag SM var roligt att läsa och gav tävlingen lite kött på benen. Tack Adam!

Kommentarer är stängda.