Senaste nytt

Jag vill börja med att be om ursäkt för att det har varit lite dåligt med uppdateringar på hemsidan på sistone, ska försöka lägga upp allt som händer och ska hända i klubben framöver. För det händer en hel del!

Först men inte minst vill vi gratulera Marie till de stora framgångarna på VM! Inte nog med att hon tog guld sin viktklass,  hon knep även samtliga delgrensguld också. Ni har säkert sett henne i media de senaste dagarna då hon varit med i både tidningar och TV. Läs mer här:

Återigen stort grattis Marie!

I helgen avgörs bänkpress-DM, denna gång arrangeras det i Linköping. Ni som ska vara med kan kolla i kansliet för att ordna samåkning.

Den 4:e oktober klockan 10.00 har vi arbetsdag nere i gymmet. Det innebär bland annat att byta klädseln på bänkar och laga annat trasigt. Ju fler vi är desto snabbare går det, skriv gärna upp er på listan nere i gymmet!

Sist men inte minst är det Styrkelyfts-DM den 1-2 november i Kalmar. De som vill vara med och tävla kan skriva upp sig på listan i gymmet eller kontakta Johan så ordnar han det.