Serie 3 avbockad

Igår körde vi serie 3 tillsammans med våra vänner i Nässjö. Totalt blev vi 15 lyftare från JSK som kom till start, vilket måste vara något av ett nytt rekord i sig. Ingen nämnd, ingen glömd så var det fina resultat från samtliga lyftare. Vill även passa på att gratulera våra nya lyftare till en fin första tävling!

Med många lyftare blir det även goda resultat för oss i alla serier. Det återstår fortfarande en serieomgång för 2018, men som det ser ut nu går herrlaget mot en förstaplats i serien! Det innebär att vi får en plats till lag-SM som går 28 januari – 3 februari i Sundsvall. På lag-SM får 3 lyftare plus en reserv från varje klubb tävla, så ni som placerar er högt poängmässigt får gärna börja ställa in er på att vara i toppform till slutet av januari!

Även damerna går framåt i serien vilket är fantastiskt kul! Än så länge ligger vi i division 1, men jag har goda förhoppningar om att vi kan klättra upp till allsvenskan nästa år om trenden håller i sig. Här bör jag även nämna att Emma Danielsson tävlade under JSKs flagg för första gången uppe i Uppsala igår och fick riktigt fina resultat även hon.

Den som vill kan se alla resultat på förbundets databas. Kolla gärna så att dina resultat stämmer, ibland är det svårt att läsa handskrivna protokoll! http://online.styrkelyft.se/