BLI MEDLEM

TRÄNA HOS OSS

Funderar du på att prova på styrkelyft hos oss? Oavsett om du vill bli starkare, testa på något nytt eller vill utmana dig själv har vi träningen för dig. Styrkelyft är en sport som passar de flesta. Vi värnar om en god och hållbar hälsa där träningen är en stor del. Styrketräning gör oss starka både fysiskt och psykiskt! 

Gymmet är öppet 05-23 alla dagar och gäller för medlemmar som löst årkort och tagg. Klubben är bemannad vardagar mellan 17-20. I ditt medlemskap ingår personlig träning. Kika in våra priser för att hitta det träningskort som passar dig.
Välkommen till vår klubb! 

1
TRÄNINGSKORT
1
TJEJER
1
AKTIVA LYFTARE
1
ÅRS ÅLDERSKILLNAD
Previous
Next

Välj ditt månadskort

DITT STARTSKOTT TILL STYRKA

PROVA
STYRKELYFT

Terminsträning

Vi håller i terminsträning vår och höst där du får möjligheten att utvecklas inom styrkelyft. Under fem veckor finns tränare på plats för att hjälpa dig att bli starkare och utveckla din teknik.

Prova på-träning

Vill du testa att träna hos oss? Då finns det möjlighet att prova en vecka för endast 99kr!

Engångsträning

Vill du träna en enstaka gång går det givetvis bra också! Det kostar 99kr/gång.

VILL DU TRÄNA HOS OSS?

Du kan köpa ditt träningskort på vår hemsida eller i vår gymlokal i idrotthuset i Jönköping. Första gången? Besök gymmet på de bemannade öppettiderna 17-20 på vardagar.  (OBS vi är en ideell förening, öppettiderna varierar)

Vill du prova på styrkelyft eller vara med på terminstträning? Anmäl ditt intresse genom att skicka ett mail så hjälper vi dig!

JÖNKÖPING STYRKELYFTARKLUBB

Ideell styrkelyftarförening som bedriver tränings- och tävlingsverksamhet inom styrkelyft.

ÖPPETTIDER

För medlemmar med årskort:
Alla dagar 05.00-23.00

Bemannade öppettider:
Vardagar 17.00-20.00