BLI MEDLEM

TRÄNA HOS OSS

Funderar du på att prova på styrkelyft hos oss? Oavsett om du vill bli starkare, testa på något nytt eller vill utmana dig själv har vi träningen för dig. Styrkelyft är en sport som passar de flesta. Vi värnar om en god och hållbar hälsa där träningen är en stor del. Styrketräning gör oss starka både fysiskt och psykiskt! 

Gymmet är öppet 05–23 alla dagar och gäller för medlemmar som löst träningskort. Klubben är bemannad vardagar mellan 17–20 (I mån av ansvariga på plats).
I ditt medlemskap ingår personlig träning och hjålp från medlemmar.
Kika in våra priser för att hitta det träningskort som passar dig.
Välkommen till vår klubb!

TRÄNINGSKORT
1
TJEJER
1
AKTIVA LYFTARE
1
ÅRS ÅLDERSSKILLNAD
1
Föregående bild
Nästa bild

FAQ

Du kan köpa träningskort online nedan, där allt sker smidigt via hemsidan och du får tillgång till vår app. Där kan du hantera ditt medlemskap och även öppna dörren till gymlokalen. Hur gör du när du ska besöka oss efter första gången du köpt kort?  Då är du välkommen under bemannade öppettider för att lära känna klubben och få den information du behöver.

Som medlem har du tillgång mellan 05-23 alla dagar. Du som ska besöka gymmet första gången eller gästträna är välkommen vardagar mellan 17-20. Eftersom Idrottshuset har ett eget taggsystem, kan ytterdörren vara låst övrig tid.

Kontakta ansvarig på gymmet under bemannade öppettider så hjälper vi dig.

Terminsträning hålls en gång varje vår och höst. Våren 2024 kommer terminsträningen enbart vara för ungdomar 13 till 18 år. Vi publicerar ett evenemang på Facebook ungefär 1–2 månader innan start. Du kan alltid anmäla dig i förväg via mail eller Facebook.

Det lättaste är att komma förbi oss under våra bemannade öppettider, då får du hjälp direkt. Eftersom vi är en ideell förening läser vi sociala medier i den mån vi hinner och kan inte garantera svar direkt. 

Välj ditt månadskort

DITT STARTSKOTT TILL STYRKA

PROVA
STYRKELYFT

Terminsträning

Vi håller i terminsträning vår och höst där du får möjligheten att utvecklas inom styrkelyft. Under åtta veckor finns tränare på plats för att hjälpa dig att bli starkare och utveckla din teknik.

Prova på-träning

Vill du testa att träna hos oss? Då finns det möjlighet att prova en vecka för endast 99kr!

Engångsträning

Vill du träna en enstaka gång går det givetvis bra också! Det kostar 99kr/gång.

VILL DU TRÄNA HOS OSS?

Du kan köpa ditt träningskort på vår hemsida eller i vår gymlokal i idrotthuset i Jönköping. Första gången? Besök gymmet på de bemannade öppettiderna 17–20 på vardagar.  (OBS vi är en ideell förening, öppettiderna varierar)

Vill du prova på styrkelyft eller vara med på terminsträning? Anmäl ditt intresse genom att skicka ett mail så hjälper vi dig!

JÖNKÖPING STYRKELYFTARKLUBB

Ideell styrkelyftarförening som bedriver tränings- och tävlingsverksamhet inom styrkelyft.

ÖPPETTIDER

För medlemmar
Alla dagar 05.00–23.00

Bemannade öppettider
Vardagar 17.00–20.00