UNGDOM

UNGDOMS­TRÄNING

Nu startar vi ungdomsträning! Det är för dig mellan 11 och 18 år och hålls på tisdagar klockan 18.00–19.30. Träningstillfällena är gratis och hålls av instruktörer utbildade av Svenska styrkelyftförbundet, specifikt inriktat mot barn- och ungdomsträning. Du behöver anmäla dig via mejl vid varje tillfälle för att vi ska kunna säkra att instruktörer finns på plats. Efter tredje instruktionstillfället får du välja om du vill fortsätta och skaffa träningskort.

Syftet med vår ungdomsträning är att du ska få lära dig korrekt teknik så snart du börjar träna på gym. Det kommer ge dig minskad skaderisk och stora fördelar för din livslånga träning. Hos oss kommer du få träna i en öppen och prestigelös miljö där humor och kamratskap är en viktig del. 

Har du frågor eller vill anmäla dig? Du hittar mer info nedan!

Anmälan

Anmäl dig genom att skicka ett mejl till oss. Skriv ditt namn, ålder och om du har tränat styrkelyft tidigare. 

VISSTE DU...

… att styrkelyft för barn och ungdomar är en säker träningsform som har en låg andel skador och en mängd positiva effekter. Det är en gammal myt att styrketräning är skadligt för barns skelett och tillväxtzoner. Idag visar forskning att det snarare stärker skelettet och fysiken, framförallt i barn- och ungdomsåren. 

JÖNKÖPING STYRKELYFTARKLUBB

Ideell styrkelyftarförening som bedriver tränings- och tävlingsverksamhet inom styrkelyft.

ÖPPETTIDER

För medlemmar
Alla dagar 05.00–23.00

Bemannade öppettider
Vardagar 17.00–20.00