VÅR KLUBB

OM OSS

Jönköpings Styrkelyftarklubb är en förening som grundades år 1975 och bedriver tränings- och tävlingsverksamhet inom styrkelyft. Föreningen är en av Sveriges största och mest framgångsrika klubbar inom styrkelyft med SM, NM, EM och VM-medaljörer som besitter stor kunskap inom styrkelyft och kost. Under många år har föreningens målsättning varit att satsa på den befintliga elitverksamheten för damer och herrar men också lyfta fram nya lyftare.

Föreningen strävar dagligen efter att få fler engagerade och medverkande medlemmar i föreningen samt att fortsätta spegla en positiv bild av föreningen och dess verksamhet externt. I vår förening arbetar vi ständigt för att få nya medlemmar inom både motionärs- och tävlingsnivå och erjuder möjligheter inom bl.a tävling och utbildning. 

Vår värdegrund bygger på gemenskap, engagemang och öppenhet. Vi är en jämställd verksamhet som vill ta del av individens utveckling och fortsätta växa som förening. 

 

KLUBBKLÄDER

Nu hittar du vår klubbkollektion på webbshoppen Stadium Team Sales. Du kan själv välja att beställa och hämta kläder i fysisk butik eller få varorna hemskickade. T-shirt i bomull och shakers finns att köpa på gymmet. Ytterkläder gör klubben en gemensam beställning på. Skicka ett meddelande för beställning!

Kom ihåg! Gynna klubben genom att koppla ditt medlemskap på Stadium till Jönköping Styrkelyftarklubb. Då kommer du samla in bonuspoäng till både dig själv och klubben! 

AKTIVITETSKALENDER

Här hittar du alla klubbens aktiviteter och styrkelyftssportens evenemang. Vill du följa händelserna i realtid hittar du oss på sociala medier!

TÄVLINGSRESULTAT

Tävlingsverksamheten är en stor del för oss på klubben. Under åren har vi haft flertalet medlemmar upp till elitnivå som tagit medaljer i DM, SM, EM och VM. Vi värnar om våra lyftare och hjälper dig att komma dit du vill. Vårt nuvarande mål i klubben är att rankas etta i elitserien damer och herrar. 

Klicka på knappen för att komma till resultatdatabasen för Styrkelyft Sverige. Där hittar du alla tävlingsresultat upp till SM, både lagvis och för varje individuell lyftare. 

JÖNKÖPING STYRKELYFTARKLUBB

Ideell styrkelyftarförening som bedriver tränings- och tävlingsverksamhet inom styrkelyft.

ÖPPETTIDER

För medlemmar
Alla dagar 05.00–23.00

Bemannade öppettider
Vardagar 17.00–20.00